Social Media Workshops voor Pedicures

Om jou als pedicure te helpen met het opzetten en verder ontwikkelen van jouw social media hebben we een aantal webinars en workshops ontwikkeld. 

  • Om social media eenvoudiger te maken
  • Om social media leuker te maken
  • Vooral om jou te helpen jouw pedicure-praktijk professioneel neer te zetten, ook online.

Omdat jij dat verdient. Omdat jullie vak dat verdient. 


We hebben de social media workshops en webinars en producten voor je op een rijtje gezet. Klik er gerust op door zodat je alle informatie krijgt over de inhoud, kosten en accreditatiepunten. 

€ 95,-

€ 65,- 

Webinar Social Media voor Pedicures

Een zeer waardevol en interactief webinar waarin je leert wat social media is, wat goede content is en de basistips van hoe goede berichten te maken. 3 uur durend webinar gegeven door Colette Elting & Coby Tonnaer. 3 accreditatiepunten in ondernemerschap

€ 39.95

€ 34,95,-

Content Inspiratie Kalender

Je krijgt met deze digitale Social Media Kalender bericht-ideeën voor 52 weken. Jij hoeft nooit meer zonder content te zitten, vanaf nu ga jij elke week sterke berichten maken. In veel minder tijd, op een zeer professionele manier. 


De onderwerpen voor de berichten zijn gemaakt samen met andere pedicures. Dus speciaal voor jouw vakgebied. Heel eenvoudig en meteen toe te passen. Dit is jouw kans die je niet wilt laten schieten om nu met Social Media aan de slag te gaan.

€ 299,-

€ 229,-

Content Creatie Training 

  • Leer in één dag hoe je goede berichten schrijft voor je social media
  • Hoe je daar goede "plaatjes" bij maakt
  • Hoe te delen en in te plannen
  • Maak een content-kalender voor de komende tijd.

Dat is in een notendop wat je leert tijdens deze uitermate creatieve dag waarin je gebruik maakt van de jarenlange kennis van Colette 

Je gaat de deur uit met goede berichten voor jouw social media en de kennis om dat te blijven doen.